Aurinkosähköa

Asennamme ja suunnittelemme aurinkosähköjärjestelmät alusta loppuun. Kumpaniemme avustuksella voimme toimittaa suuretkin kokonaisuudet aikataulussa ja kustannustehjokkaasti. Pyydä heti tarjous!

Asennamme sinulle aurinkosähköä

Verkkoonsyöttävät aurinkosähkö- järjestelmät

Yleisin aurinkovoimala on verkkoonsyöttävä aurinkosähköjärjestelmä. Tässä kaikki energia, jota ei voida silä hetkellä kiinteistössä kulutta syötetään / myydään verkkoyhtiölle nykyään tuntinetotus periaatteiden mukaisesti. Usein aurinkosähköjärjestelmä kytketään näin. 

Akkuvarmennetut saarekeverkot

Akku- tai generaattorivarmennetut varavirtajärjestelmät yksityiskiinteistöihin, teollisuuslaitoksiin tai maatalouden yksiköihin ovat erikoisalaamme. Tarjoamme teille mielellämme katkeamattoman energiasyötön, jossa energia tuotetaan osaksi aurinkoenergialla.

PÖRSSISÄHKÖN OPTIMOINTIA

Voimme toteuttaa myös tapauskohtaisia ratkaisuja, joissa sähkö ostohinnan ja myyntihinnan välillä suoritetaan optimointia oman kulutuksen sekä suurimpien mahdollisten säästöjen toteuttamiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin haarukoidaan teidän tilanne tarkemmin.

Erikoisosaamisemme

Kustannustehokkuus

Kustannustehokkuus työmenetelmissä tai ratkaisujen valinnassa on aina tapauskohtaista. Joskus itse tekemällä säästää ja joskus varaosat kannattaa lennättää heti Brasiliasta. Me osamme kokemuksella auttaa teitä löytämään haluamanne ratkaisun.

ongelmanratkaisu

Suorastaan nautimme mysteerien ratkaisemisesta. Oli järjestelmä uusi tai vanha niin osaamme kuunnella vihjeet väyläliikenteesta, muodostaa kartan ja päästä tavoitteeseen.

Työn laatu

Asiat tulee saada nopeasti toimimaan, mutta ei työn laadun kustannuksella. Haluamme olla ylpeitä jälkeemme jättämistämme korjauksista ja muutoksista.

Ota rohkeasti yhteyttä. Palaamme asiaan PIAN!