Sähköautonlataus

Toteutamme sähköauton latauksen suunnitelmat ja urakat Sähköurakointi voltissa. Myös taloyhtiöiden autonlatauksen katselmukset ovat erikoisalaamme. 

Ota yhteyttä alta niin laitamme tarjouksen tulemaan!

Sähköautonlatauksen suunnittelu ja urakka

Autonlatauksen kartoitus / suunnitelma

Kokemuksemme kautta osaamme perusteellisesti tulkita juuri teidän yhtiönne tarpeet autonlatauksen ja kuormanhallinnan toteuttamiseksi. Saamme esimerkiksi suunniteltua tehtyä kaksiportaisen dynaamisen kuormanhallinnan.

Autonlatausvalmiuden urakka

Toteutamme tarkasti ja ammattimaisesti taloyhtiönne autolatauksen valmiuteen tähtäävän sähköurakan. Meillä on urakointiin tarvittavat luvat ja urakkamme ovat ARAn tukeen oikeutettuja. Teemme työt ja päivitämme taloyhtiön dokumentaation ajantasalle.

Sähköautonlaturin asennus

Asennamme sähköauton latauslaitteen omakotitaloon, taloyhtiöön tai kerrostalon parkkipaikalle. Asennamme laturit myös taloyhtiöiden sähköurakoiden yhteydessä. Olemme merkkiriippumaton toimija, joten voimme toimittaa kaikkien merkkien laitteita. 

Muutama syy valita meidät

Joustava kumppani

Olemme rakennuttajan joustava kumppani aikataulujen ja suunnitelmien suhteen. Kauttamme saatte kiinteistönne sähkösuunnitelmat sekä lisäksi koko kohteen urakoinnin

KNX ja DALI asennukset

Erikoisosaamistamme on automaatiojärjestelmien suunnittelu ja asennus. LED valaistuksen asentaminen ja kiinteistöautomaation osaava toteuttaminen on arkipäivää. Kauttamme saat myös valaistussuunnitelmat.

Vakuutettu ja vastuuntuntoinen

Toimintamme on vakuutettu. Tietomme löytyvät Luotettava kumppani verkostosta. Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijoiden liiton jäsen. Meillä on TUKESin S2 urakointioikeudet.

Ota yhteyttä niin saat tarjouksen!