Tervetuloa hommiin

Pieni tiimimme kasvaa pikkuhiljaa. Pääasiassa haemme työmaillemme itsenäisene työhön kokemuksen puolesta sopivia ensiluokkaisia sähköasentajia. Haemme hommiin siis asentajia, joilla on asennetta ja asiakaspalvelu henkeä. Avoimet työpaikat sähköurakointi voltissa sähköasentajille ja automaatio-osaajille löydät alta. 

Tarkista heti testillä oletko meidän seuraava huippuosaaja!

Sähköurakointi voltti on Tulevaisuuden työnantaja

Suomen paras paikka tehdä sähkötöitä

Tavoitteenamme on olla aikanaan Suomen paras paikka tehdä sähkötöitä. Vielä tähän on hiukan matkaa, mutta mukaan tulevilla ihmisillä on tämän tavoitteen saavuttamisessa suuri rooli. 

Tule mukaan rakentamaan Suomen parasta paikkaa tehdä sähkötöitä.

Vaihtelevat ja vastuulliset hommat

Pienen firman etuna on työtehtävien vaihtelevuus. Vastuuta saat myös mikäli sitä olet valmis ottamaan. 

Työmaillamme on yleensä joku pieni uusi mahtava juttu joka sinun tulee omaksua yhdessä muun tiimin kanssa. Kyse voi olla valaistuksen ohjauksesta, kuormanhallinnasta tai muuten vaan taloautomaatiosta. Oletko valmis haastamaan itsesi asentajana ja oppimaan joka päivä jotain uutta?

Kasvavat työsuhde-edut

Työterveyden ja tapaturmavakuutusten lisäksi kasvatamme koko ajan työsuhde-etujemme määrää henkilöstön toiveiden mukaan. 

Nyt on käytössä Liikunta- ja kulttuurisetelit sekä muutamia muita. Hae mukaan niin pääset itse vaikuttamaan. 

 

Sähköasentaja

Töitähän meillä riittää. Paikkamme eivät ole tusinasähkäreiden paikkoja vaan pitää olla valmis oppimaan ja ymmärtämään asiakkana mielenmaisemaa, Bluetooth mesh verkkojen toimintaa ja rakennusautomaatioväyliä. Sinun tulee olla myös valmis käsittelemään palautetta omasta työstäsi ja oppimaan siitä.

Palautteen käsittelyn olemme ottaneet sydämiimme. Uskomme, että palautetta pitää opetella antamaan ja saatua palautetta käsittelemään. Palautteen käsittelyn tulee olla johdonmukaista, jotta sen perusteella saadaan aikaiseksi henkilökohtaista kehitystä. Me kaikki kehitymme joka päivä.

Sinun työkokemuksesi pitää riittää itsenäisiin sähköasennuksiin. Sähköasennuksista päiväsi pääasiassa koostuvat. pidemmästä kokemuksesta on etua.

Sähköurakointi voltin suuri tavoite on aikanaan olla Suomen paras paikka tehdä sähkötöitä. Suhtaudumme vastuisiimme vanhanaikaisella työmoraalilla. Sinun tulee sitoutua tähän ihan yhtä vakaumuksella muin me loputkin. Voisitkin kertoa hakemuksessasi hiukan siitä, mitä Suomen paras paikka tehdä töitä sinulle tarkoittaa.

Mikäli sinulla on KNX sertifikaatti, siitä on etua. Toki oit saada sen meilläkin, jos haluat ja innostut.

Mikäl sinulla on Casambi C4 sertifikaatti on siitäkin etua. Senkin toki saat meiltä, jos joskus haluat.

Perusjuttuja: Meillä on työterveyshuolto Mehiläisessä, Liikunta ja kulttuurisetelit, saat kuukausittain meiltä rahaa tilillesi ja me odotamme sinulta ihmeitä.

Laita hakemus alla olevan lomakkeen kautta.

Harjoittelijaksi volttiin

Tällä hetkellä meillä ei ole mahdollisuutta ottaa asentajaharjoittelijoita hommiin. Insinööriharjoitteluista ota yhteyttä suoraan Tommiin. Kerro samalla minkälaisiin hommiin toivoisit pääseväsi ja mitä oppivasi harjoittelun aikana.

Projektipäällikkö / Työnjohtaja

Tällä hetkellä meillä ei ole projektipäällikön paikkoja auki. Seuraavan kerran kannattaa kurkata keväällä 2024.

Täytä sopivan tehtävän lomake.

Vastaamme sinulle pian!