Tervetuloa hommiin

Pienen tiimimme on viimein aika kasvaa. Haemme hommiin asentajia, joilla on asennetta ja asiakaspalvelu henkeä. Avoimet työpaikat sähköurakointi voltissa sähköasentajille ja automaatio-osaajille löydät alta. 

Tarkista heti testillä oletko meidän seuraava huippuosaaja!

Sähköurakointi voltti on Tulevaisuuden työnantaja

Suomen paras paikka tehdä sähkötöitä

Tavoitteenamme on olla aikanaan Suomen paras paikka tehdä sähkötöitä. Vielä tähän on hiukan matkaa, mutta mukaan tulevilla ihmisillä on tämän tavoitteen saavuttamisessa suuri rooli. Tule mukaan rakentamaan Suomen parasta paikkaa tehdä sähkötöitä.

Vaihtelevat ja vastuulliset hommat

Pienen firman etuna on työtehtävien vaihtelevuus. Vastuuta saat myös mikäli sitä olet valmis ottamaan. 

Tehtäviimme sisältyy usein joku automaatiokomponentti, joten KNX, DALI tai casambi osaamista pääset kanssamme varmasti kasvattamaan.

Kasvavat työsuhde-edut

Työterveyden ja tapaturmavakuutusten lisäksi kasvatamme koko ajan työsuhde-etujemme määrää henkilöstön toiveiden mukaan. 

Tulossa on muun muassa liikunta ja kulttuurisetelit.

Projektipäällikkö / Työnjohtaja

Työmaamme kaipaavat organisointikykyistä projektipäällikköä, joka viihtyy työmaakokouksissa ja, jolle kytkeminen ja asentaminen on mahtavaa vaihtelua toimistotöille.

Sähköasentaja

Työmaillamme on yleensä joku pieni uusi mahtava juttu joka sinun tulee omaksua yhdessä muun tiimin kanssa. Kyse voi olla valaistuksen ohjauksesta, kuormanhallinnasta tai muuten vaan taloautomaatiosta. Oletko valmis haastamaan itsesi asentajana ja oppimaan joka päivä jotain uutta?

Harjoittelijaksi volttiin

Otamme mahdollisuuksien mukaan harjoittelijoita mukaan työmaalle kanssamme. Voltin harjoittelijana joudut oikeisiin töihin ja odotamme sinulta erityisesti innokasta ja oppimishaluista asennetta. Testaa sopisitko meille harjoittelijaksi täyttämällä lyhyt kysely alla olevan linkin kautta.

Täytä sopivan tehtävän lomake.

Vastaamme sinulle pian!