Ilmalämpöpumpulla säästöä ja mukavuutta

Asennamme pienet pumput ja usean sisäyksikön ilmalämpöpumput kokemuksella ja ammattitaidolla. 

Olemme Tukesin kylmäaineurakoitsija rekisterin lisäksi valtuutettuja sähköurakoitsijoita, joten asennus on loppuun asti viimeistelty standardien mukaan.

Palvelumme teollisuudelle

Huoltotyöt

Teollisuuden laitteiden ja kiinteistöjen huoltotyöt onnistuvat pyynnöstä tai huoltosopimuksen mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä.

Varavirtajärjestelmät

Akku- tai generaattorivarmennetut varavirtajärjestelmät joko teollisuuslaitoksiin tai maatalouden yksiköihin ovat erikoisalaamme. Tarjoamme teille mielellämme katkeamattoman energiasyötön.

Pikakorjaukset

Levisikö kuljetin, murskain tai joku muu härpäke ja porukka seisoo kädet taskuissa? Laajan ammattitaitomme ja verkostomme ansiosta saamme shown pyörimään pian.

Erikoisosaamisemme

Kustannustehokkuus

Kustannustehokkuus työmenetelmissä tai ratkaisujen valinnassa on aina tapauskohtaista. Joskus itse tekemällä säästää ja joskus varaosat kannattaa lennättää heti Brasiliasta. Me osamme kokemuksella auttaa teitä löytämään haluamanne ratkaisun.

ongelmanratkaisu

Suorastaan nautimme mysteerien ratkaisemisesta. Oli järjestelmä uusi tai vanha niin osaamme kuunnella vihjeet väyläliikenteesta, muodostaa kartan ja päästä tavoitteeseen.

Työn laatu

Asiat tulee saada nopeasti toimimaan, mutta ei työn laadun kustannuksella. Haluamme olla ylpeitä jälkeemme jättämistämme korjauksista ja muutoksista.

Ota rohkeasti yhteyttä. Palaamme asiaan PIAN!