Kiinteistöjen sähköasentajat

Kiinteistöjen omistajille, hallinnoijille sekä taloyhtiöille teemme ammattitaidolla sähköurakoita ja huoltohommia. Ymmärrämme kiinteistön sähköjen lisäksi lämmityksestä ja anturit tai automaatiot sujuvat meiltä sujuvasti.

Vanhatkaan kiinteistöjen KNX-asennukset eivät ole jääneet meiltä korjaamatta. Ymmärrämme lisäksi omistajan strategian asettamat vaatimukset huoltotoiminnalle ja osaamme toimia ja antaa neuvoja tämän mukaisesti. 

Ota yhteyttä alta ja sovitaan aika ja tulemme käymään!

Kiinteistöjen sähköt valmiiksi ja kuntoon

Energiatehokkuus-optimointi

Kiinteistöjen energiankulutus voi muodostaa merkittävän taloudellisen kuorman. Investoimalla rakennuksen järjestelmiin on mahdollista tätä kuormaa keventää, parhaimmillaan kevennys on kassavirtapositiivinen heti päivästä yksi lähtien. Mitä suurempi tilavuus kiinteistöllä on sitä suurempi potentiaali optimoinnilla on.

Meillä on TUKESin luvat käsitellä kaasuuntuvia kylmäaineita. Voimme tehdä jäähdytys ja lämmitysjärjestelmien asennuksia tai korjauksia. Kauttamme saat myös ilmalämpöpumput asennettuna.

Osaamme ohjata useita lämmitysjärjestelmiä joko ennusteisiin perustuen tai mitattuun sekä rajapintojen kautta haetun tiedon avulla.

Valaistusremontit

Vanhojen loisteputki- tai kaasupurkausvalaisimien korvaaminen ledeillä laskee isompien kiinteistöjen energiankulutusta merkittävästi.

Parhaimmillaan voimme tarjota kohteeseen valaisimet. Leasing rahoituksella, jolloin remontista tulee kassavirtapositiivinen heti valmistuttuaan.

Huolto ja 
Kunnossapito

Kaikilla asioilla on käyttöikä ja kaikki hajoaa joskus. Reagoimme ammattitaidolla teidän hätäänne tai ongelmiin kiinteistön sähköjärjestelmien osalta. Kaikkein parasta on, mikäli voimme edetä yhteistyössä hallitusti kuntoarvion ja huolto-ohjelman kautta ennaltaehkäisevästi.

Esimerkkejä

Autonlataus katselmukset ja autonlatausurakat

Autolatauksen asennuksen yhteyteen liittyy hyvin usein ratkaisut kiinteistön pääsulakkeiden riittävyydestä sekä järjestelmän kautta käytetyn laskutuksen laskuttamisesta. Meillä on useita onnistuneita kohteita, joissa olemme toteuttaneet taloyhtiöön kuormanhallinnan asuntokohtaisen mittarin lisäksi taloyhtiön pääsulakkeen yhteyteen.

Aurinkopaneelien asennus

Usien energiatehokkuusinvestointien yhteydessä on syytä selvittää sopisiko aurinkovoima hyödynnettäväksi kohteen energianlähteenä. Meidän kymmenien vuosien kokemus aurinkosähkön, sekä siihen liittyvän automaation kanssa takaa järjestelmälle parhaan mahdollisen sijoitetun pääoman tuoton.

Vakuutettu ja vastuuntuntoinen

Toimintamme on vakuutettu. Tietomme löytyvät Luotettava kumppani verkostosta. Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijoiden liiton jäsen. Meillä on TUKESin S2 urakointioikeudet.

Ota yhteyttä niin saat tarjouksen!

Täytä yhteydenottolomakkeemme, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Usein tämä saattaa olla jopa nopeampi tapa kuin puhelin.