Casambi

Casambi on kustannustehokas ja helppo valaistuksenhallintajärjestelmä.

Ota yhteyttä alta niin laitamme tarjouksen tulemaan!

Casambi valaistuksen ohjaus

Casambi on?

Casambi on suuomalaista alkuperää oleva matalaenergiseen Bluetoothiin perustuva valasituksen hallintajärjestelmä. Järjestelmä toimii täysin langattomasti muodostaen järjestelmään liitettyjen verkkovirtaan kytkettyjen komponenttien välille mesh-verkon. Tässä verkossa periaatteessa kaikki komponentit juttelevat toistensa kanssa koko ajan ja esimerkiksi yhden komponentin vikaantuminen ei riko koko järjestelmää.

Casambin kohteet

Casambi sopii järjestelmänä hyvin niin uusiin kohteisiin kuin remontti kohteisiinkin. Langattomuudesta on useita hyötyjä kustannusten osalta, kun kytkimet voi toteuttaa täysin langattomasti. Säästöjä syntyy jo rakennusaikana, kun putkituksia, porauksia ja jyrsintöjä voidaan jättää pois lukematon määrä.

Olemassa oleviin kohteisiin Casambin asentaminen on erinomainen vaihtoehto sillä valmiin järjestelmän toteuttamiseksi ei ohjausta varten tarvitse vetää ollenkaan uusia kaapeleita. Järjestelmä voidaan laittaa toimimaan vanhoilla painonapeilla Casambiin aina kuuluvan mobiiliaplikaation lisäksi.

Casambi mobiili

Casambi valaistuksen ohjauksen järjestelmään kuuluu aina Casambin ylläpitämä mobiiliaplikaatio, jolla järjestelmää voi käyttää ja muokata. Ohjelma toimii niin IPhonen IOS käyttöjärjestelmässä kuin Google Androidissakin. Mobiiliohjelman kautta käyttäjä voi itse muuttaa valaistustiloja mieleisiksi ja hallita järjestelmää kuten isosta hallintapaneelista.

Muutama syy valita meidät

Joustava kumppani

Casambin ohjauslogiikka voidaan asentaa minkä tahansa valaisin toimittajan valaisimien yhteyteen. Suunnittelussa on hyvä valita kaltaisemme kumppani, jolla on kokemusta Casambista käytännön tasolla jo paljon. Ja jota Casambin sertifioitujen koulutusten käyminen on lisännyt entisestään. Tulemme mielellämme ratkaisemaan sinun olemassa olevassa järjestelmässä olevat haasteet tai ongelmat, jos sellaisia sinne on sattunut jäämään.

Casambin asennukset

LED valaistuksen asentaminen ja kiinteistöautomaation osaava toteuttaminen on meile arkipäivää. Kauttamme saat myös valaistussuunnitelmat.

Vakuutettu ja vastuuntuntoinen

Toimintamme on vakuutettu. Tietomme löytyvät Luotettava kumppani verkostosta. Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijoiden liiton jäsen. Meillä on TUKESin S2 urakointioikeudet. Olemme Suomen asiakastiedon vahvimmat hopea tasolla.

Ota yhteyttä niin saat tarjouksen!