Control4

Koko koti tai toimisto viimeistellysti hallintaan.

Ota yhteyttä alta niin laitamme tarjouksen tulemaan!

Control4

Control4 suunnittelu

Control4 ehdottomia vahvuuksia on mediatoimintojen integrointi osaksi rakennusautomaatiota. Videotykin käynnistyessä kangas laskeutuu alas, valot asettuvat oikeaan tilaan ja tykillä näkyy se signaali joka siihen kosketusnäytöllä olevasta käyttöliittymästä, on valittu.

Monihuoneäänentoiston ohjaamiseen voidaan hyvin toteuttaa Control4 järjestelmä.

Control4 käyttöönotto

Control4 järjestelmä on erittäin hyvin integroitavissa muun muassa KNX-väylään. KNX painonapit ja sitä kautta DALI valaistus saadaan viimeistellyn oloisesti tottelemaan kosketusnäytön tai kaukosäätimen signaalia.

Control4 ylläpito

Voitte solmia kanssamme ylläpitosopimuksen, jonka johdosta pidämme laitteistonne ohjelmistopäivitykset ajan tasalla. Voimme etäyhteyden avulla tarjota tukea käyttämisessä sekä muutosten tekemisessä. Vasteaikamme etäyhteyden johdosta voidaan määrittää hyvinkin matalaksi.

Muutama syy valita meidät

Joustava kumppani

KNX ja DALI asennukset

Erikoisosaamistamme on automaatiojärjestelmien suunnittelu ja asennus. Kiinteistöautomaation osaava toteuttaminen on arkipäivää. Kauttamme saat myös valaistussuunnitelmat.

Vakuutettu ja vastuuntuntoinen

Toimintamme on vakuutettu. Tietomme löytyvät Luotettava kumppani verkostosta. Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijoiden liiton jäsen. Meillä on TUKESin S2 urakointioikeudet.

Ota yhteyttä niin saat tarjouksen!