Sähkösuunnittelu

Sykimme kasaan ammattitaidolla ja tehokkuudella pieniä ja keskisuuria rakennusprojekteja. 

 

Ota yhteyttä alta niin laitamme tarjouksen tulemaan!

Sähkösuunnitelmat

uudisrakennusten 
sähköurakat

Teemme rakennusvaiheen sähkötyöt työmaasähköistä luovutukseen. Olemme erikoistuneet omakotitalojen sekä pientaloyhtiöiden sähköurakoihin. Osaamme reagoida suunnitelmamuutoksiin ja teemme aina parhaamme.

Puurakennusten sähköurakat

Työkalukantamme on erityisesti suunniteltu puurakentamiseen. Nautimme puutalotyömaalla olosta ja ymmärrämme CLT tai hirsitalojen vaatimat ratkaisut.

taloyhtiöiden sähköurakat

Taloyhtiöiden urakat ja remontit onnistuvat kauttamme sujuvasti. Toimitamme palveluistamme mielellämme hallituksellenne tarjouksen. Autonlatausurakoista voit lukea omalta sivulta. Remontit ovat myös tuttuja

Muutama syy valita meidät

Joustava kumppani

Olemme rakennuttajan joustava kumppani aikataulujen ja suunnitelmien suhteen. Kauttamme saatte kiinteistönne sähkösuunnitelmat sekä lisäksi koko kohteen urakoinnin

KNX ja DALI asennukset

Erikoisosaamistamme on automaatiojärjestelmien suunnittelu ja asennus. LED valaistuksen asentaminen ja kiinteistöautomaation osaava toteuttaminen on arkipäivää. Kauttamme saat myös valaistussuunnitelmat.

Vakuutettu ja vastuuntuntoinen

Toimintamme on vakuutettu. Tietomme löytyvät Luotettava kumppani verkostosta. Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijoiden liiton jäsen. Meillä on TUKESin S2 urakointioikeudet.

Ota yhteyttä niin saat tarjouksen!