Mitsubishin ilmalämpöpumppu on energiatehokas investointi

Voltti asentaa ilmalämpöpumput ammattitaidolla ja tarkkuudella. Pyydä alta tarjous!

Mitsubishi ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput

Asennamme Espoosta käsin kaikki Mitsubishin energiatehokkaat lämmitys- ja jäähdytystuotteet. Mitsubishi Electric ilmalämpumput ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ennen kaikkea energiatehokkaita ratkaisuja sekä viilennykseen, että lämmitykseen. Laitteisiin kuuluu etäkäyttö vakiona ja sisäyksiköille on useita mallivaihtoehtoja.

Pyydä alta tarjous ja luonto kiittää!

Monen huoneen järjestelmät

Isommassa kiinteistössä voi olla tarpeen laittaa useita sisäyksiköitä tehokkaan viilennyksen tai lämmityksen toteuttamiseksi. Nämä sisäyksiköt voidaan kuitenkin kytkeä yhteen, hiukan suurempaan ulkoyksikköön, jolloin pihalle jää vain yksi laite. Tämä on tehokas, kestävä ja energiatehokas ratkaisu jo omakotitalossakin. 

ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumpulla säästät jopa 50 % lämmityskustannuksista. 

Näin tilaus toimii

Pyydä tarjous

Pyydä alla olevalla lomakkeella sähköpostiisi tarjous timantista järjestelmästä. Tarjous on sähköpostissasi vuorokauden kuluessa lomakkeen täyttämisestä.
Mikäli tarvitsemme tarjouksen antamiseen tarkempia tietoja niin olemme sinuun yhteydessä puhelimitse kahden päivän sisällä.

5/5

Sähköinen allekirjoitus

Kun tarjous näyttää hyvältä niin voit siirtyä suoraan hyväksymään sen sähköisellä allekirjoituksellasi.

5/5

Toimitus ja asennus

Asentajamme on sinuun suoraan yhteydessä. vahvistamme asennuspäivän hyvissä ajoin ja sovimme muista käytännön järjestelyistä. Ammattitaitoiset asentajamme kytkevät itse ilmalämpöpumpun lisäksi myös sähkönsyötön ihan lupien kanssa. Jätämme paikat siisteiksi ja neuvomme lopuksi kuinka laitteistoa tulee tehokkaasti käyttää. We also can give all this service in English.

5/5

Laskutus

Asennuksen jälkeen saat meiltä sähköpostiisi laskun. Voit maksaa tilauksen myös osamaksulla etukäteen sovituilla maksuerillä tai luottokortilla asennuksen yhteydessä. Maksutapa valitaan sopimuksen yhteydessä.

5/5

Kylmää kyytiä vain tilauksesta

Sähkö- ja kylmäurakoitsija

Olemme TUKESin valtuuttama sähköurakoitsija. Olemme myös TUKESin valtuuttama kylmäurakoitsija, jolla on oikeus käsitellä F-kaasuasetuksen mukaisia kylmäaineita.

SÄHKÖ- JA KYLMÄURAKOITSIJA

Olemme TUKESin valtuuttama sähköurakoitsija sekä TUKESin valtuuttama kylmäurakoitsija, jolla on oikeus käsitellä F-kaasuasetuksen mukaisia kylmäaineita. Kuulumme Luotettava kumppani verkostoon ja olemme Sähkö ja Teleurakoitsijoiden liiton jäseniä.

Rahaa säätöön ja investointi osamaksulla

Ilmalämpöpumpun hankinta on mahdollista rahoittaa kauttamme osamaksulla. Palvelu on tarjolla sekä yksityisille, että yrityksille. Pyydä alta tarjous ja ilmoita kiinnostuksesi osamaksuvaihtoehtoon. Kerromme sinulle parhaiten sopivasta mallista lisää tarjouksen yhteydessä.

Mika Nuolikoski
Mika Nuolikoski
10:25 29 Sep 20
Itselläni on rakennusliike ja olen käyttänyt palveluita monessa kohteessa. Kaikki hoitunut aina asiallisesti ja ajallaan.read more
Anna Nuorteva
Anna Nuorteva
06:27 29 Sep 20
Voltti tarjosi minulle laadukkaat sähkö- ja remontointipalvelut. Koko asunto remontointiin ja sähköt uusiittiin. Kaikki sujui sovitusti, kuunneltiin toiveet, keskustelu oli sujuvaa ja ammattitaitoista ja työn jälki ja ratkaisut pienen asunnon remontoinnissa ja sähköjen uusimisessa oivaltavaa ja arkea helpottavaa. Todella tyytyväinen ammattimaiseen jälkeen ja erinomaisesti sujuneesta palvelusta. Täysi luotto yritykseen ja Tommiin, joka kaiken toteutti. Remontti ja sähkötyöt hoituivat asiakkaan näkökulmasta kuin itsestään ja luottaen, että työ tehtyä, kuten sovittu. Suosittelen!read more
Elisa Karumo
Elisa Karumo
10:50 27 Sep 20
Salama oli vahingoittanut laajakaistayhteyttämme niin, että pelkkä boksin vaihto ei auttanut. Tommi Voltista tuli avuksi ja fiksasi piuhat toimiviksi. Tommi on tosi mukava ja osaava. Viestintä toimii hyvin, paikalle tulo sovitusti ja laskutuskin oli reilua. Niinpä pyysin Tommin avuksi myös seuraavaan isompaan sähkökeikkaan, kun teemme täysremonttia kerrostalokolmioon. Sekin on sujunut Tommilta upeasti. Voin lämpimästi suositella!read more
Mika Somppi
Mika Somppi
10:12 27 Sep 20
Nopea, ammattitaitoinen, ystävällinen ja kohtuuhintainen palvelu. Suosittelen!
Markus Kerola
Markus Kerola
07:25 27 Sep 20
Ystävällinen ja ammattitaitoinen sähköasentaja. Homma hoitui hienosti ?
Jenni Toivonen
Jenni Toivonen
19:58 26 Sep 20
Sähköurakointi Voltti kävi vaihtamassa pistorasiat ja valokatkaisimet uusiin 60-luvun kerrostaloasunnossa. Tommilla on loistava asiakaspalveluasenne – hän aktiivisesti ehdotti ratkaisua työn myötä ilmi tulleeseen pulmaan, sai helposti hankittua puuttuvat osat, ja teki työt nopeasti valmiiksi. Suosittelen!read more
Next Reviews
js_loader
Facebook
Twitter
LinkedIn