Isot tai pienet urakat

Sykimme kasaan ammattitaidolla ja tehokkuudella pieniä ja keskisuuria rakennusprojekteja. Olemme sertifioitu KNX Partner urakoitsija, joten taloautomaatiokuviot sujuvat meiltä mukavasti. Olemme rakennuttajan joustava kumppani aikataulujen ja suunnitelmien suhteen. Kauttamme saatte kiinteistönne sähkösuunnitelmat sekä lisäksi koko kohteen urakoinnin

Ota yhteyttä alta niin laitamme tarjouksen tulemaan!

Sähköurakointi

Sähkösuunnittelu

Voimme tehdä kohteidemme sähkö- sekä automaatiosuunnitelmat. Pyrimme aina siihen, että asiakkaamme ymmärtävät edessä olevien ratkaisujen vaihtoehdot sekä niiden vaikutukset talon toimintaan, kustannuksiin ja käytettävyyteen. Tavoitteenamme on rakentaa turvallisia ja helppokäyttöisiä taloja.

KNX, DALI ja Casambi asennukset

Erikoisosaamistamme on automaatiojärjestelmien suunnittelu ja asennus. Olemme KNX Partner ja teemme koko järjestelmän alusta loppuun. LED valaistuksen asentaminen ja kiinteistöautomaation osaava toteuttaminen on arkipäivää. Kauttamme saat myös valaistussuunnitelmat.

Vakuutettu ja vastuuntuntoinen

Toimintamme on vakuutettu. Tietomme löytyvät Luotettava kumppani verkostosta. Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijoiden liiton jäsen. Meillä on TUKESin S2 urakointioikeudet

Muutama syy valita meidät

Sähköurakat

KNX automaatio Aurinkovoima Ilmalämpöpumput Pörssisähköoptimointi

Muutamia urakointi referenssejä

CLT-Talo, Espoo
Hirsitalo, Espoo
CLT-talo, Helsinki
Retrofit automaatio Hirsitalo, Espoo
Hirsitalo, Siuntio
CLT-talo, Nurmijärvi
CLT-Talo, Helsinki
CLT-talo, Vantaa

Ota yhteyttä niin saat tarjouksen!

Syötä tietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä pian. Jos meille tulee lisää kysymyksiä niin olemme yhteydessä tai tulemme käymään.