Teollisuuden sähkötyöt

Palvelemme teollisuuden sähköasennuksissa koko Etelä-Suomen alueella. Olemme joustava ja osaava kumppani kaikkiin sähköasennuksiin, energiaremontteihin sekä erityisesti automaatio-ongelmiin. Meillä on laajaa kokemusta elintarviketeollisuudesta, valmistavasta teollisuudesta, konesaleista sekä kierrätyksen parista. Ota lomakkeella alta yhteyttä niin olemme pikaisesti yhteydessä!
OTA YHTEYTTÄ!
 

Palvelumme teollisuudelle

Joustava ja ammattimainen palvelu

Teemme työmme aina noudattaen asennuksista sekä työturvallisuudesta säädettyjä asetuksia. Teemme samalla asenteella sekä uudisurakat, että energiasaneeraukset ja sähköremontit. Kokemuksemme ansiosta osaamme erityisesti muutosten suunnittelussa ottaa huomioon alkuperäisen järjestelmän toiminta-ajatuksen. Osaamme päivittää tarvittavat osat nykypäivään ja suunnitella isommatkin muutokset.

Automaation 
syvällinen ymmärrys

Olemme sinut useimpien rakennusautomaatioväylien kanssa. Puhumme natiivisti KNX:ää, Mobdbus:sia, sekä montaa muuta. Osaamme lukea väylältä kuunnellen myös todella montaa teollisuusväylää.  Ymmärrämme ohjelmistorajapinnat, versionhallinnan, dokumentoinnin sekä tietoturvallisuuden merkityksen automaatioprojektin toteutuksen osana.

Toiminta-alueena 
Etelä-Suomi

Teollisuuden asiakkaita palvelemme muutaman sadan kilometrin säteellä Helsingistä. Meillä on referenssikohteita tätä kirjoittaessa Raision, Orimattilan ja Porvoon tienoilla pääkaupunkiseudun lisäksi. Soita tai laita viestiä niin haarukoidaan, että voidaanko me auttaa!

Erikoisosaamisemme

Laajempi energia-alan ymmärrys

Meillä on TUKESin luvat käsitellä kaasuuntuvia kylmäaineita. Voimme tehdä jäähdytys ja lämmitysjärjestelmien asennuksia tai korjauksia. Kauttamme saat myös ilmalämpöpumput asennettuna. Emme ajattele ratkaisujamme vain sähköasennussilmälasit päässä. Haluamme kohteidemme kokonaisenergiankäytön olevan järkevää.

Valaistuksen optimointi

Perinteisen valaistuksen uusinnan saa vielä kannattavammaksi kun ottaa samalla käyttöön ratkaisuja, joissa keinovalon tasoa säädetään vallitsevan valaistuksen muuttuessa. Eli auringon paistaessa sisään valoja himmennetään. Ledien tehontarve on lähes suoraan verrannollinen valotehoon. Näin voidaan pienentään ledien jo ennestään pientä kulutusta sekä pidentää niiden käyttöikää.

Sähkönkäytön optimointi

Olemme toteuttaneet kohteita, joissa automaatioratkaisuja ohjataan sähkön pörssihinnan mukaan tai esimerkiksi akkujen pääomakustannuksen tehokkaan käytön mukaan. Voimme hallitusti valita sähkönkäytön halutusta lähteestä joko verkkosähköllä tai aurinkosähköllä tai näiden luovalla yhdistelmällä.

Huolto ja kunnossapito

Otamme mielellämme vastuullemme yksittäisten järjestelmien ja järjestelmäkokonaisuuksien huolto- ja kunnossapito-ohjelmia. Voimme aluksi osallistua laatimaan automaatiojärjestelmän huolto-ohjelman, mikäli teillä ei vielä sellaista ole.

Ota rohkeasti yhteyttä. 
Palaamme asiaan PIAN!

Täytä yhteydenottolomakkeemme, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Usein tämä saattaa olla jopa nopeampi tapa kuin puhelin.