Me osaamme

Olemme hyviä valaistuksen ohjausjärjestelmien kanssa riippumatta teknologiasta. Osaamme langattomat valaistuksen ohjaukset ja langalliset valaistuksen ohjaukseen tarkoitetut rakennusautomaatiojärjestelmät. Autamme myös Teitä mielellämme.

Ota yhteyttä alta niin laitamme tarjouksen tulemaan!

Me osaamme Dalin, KNX:än ja Casambin

Casambi

Casambi toimii langattomasti, ohjaten valoja yksin, ryhmissä tai automaattisesti. Ymmärrämme mitä Casambin teknologian tulisi tehdä, miten se toimii ja sen mahdollisest rajoitukset. Osaamme suunnitella ja käyttöönottaa sekä auttaa Teitä suunnittelemaan ja käyttöönottamaan näyttäviä kokonaisuuksia.

KNX

Ymmärrämme mitä KNX-väylällä tapahtuu ja tiedämme mitä siellä tulisi tapahtua. Osaamme suunnitella isotkin kohteet ja ymmärrämme vikatilanteita suurissakin järjestelmissä. 

Meillä on KNX maailmanjärjestön myöntämä KNX Advanced sertifikaatti.

Dali

Dali on valaistuksen ohjausjärjestelmänä käytössä hyvin laajalti. Olemme käyttöönottaneet tai vikaselvittäneet lukemattomia Dali-kohteita, joissa on käytetty lukemattomien valmistajien dali tuotteita. Meille Dali laitteiden osoitteistus tai ryhmittely ei ole vierasta. 

Helvar Designer

Helvarin Dali järjestelmät ovat meille tuttuja. Lisäksi meillä on kokemusta Helvarin langattomasta Active Head tekniikasta. Voimme auttaa pienemmissä kohteissa tai useiden Helvar reitittimien kokoisissa kohteissa sujuvasti.

Meillä on Helvar Designer sertifikaatti ja olemme Helvarin valtuuttama käyttöönottoyritys.

Control4

Control4 soveltuu erinomaisesti äänen ja kuvan käytön ohjaamiseen isoissa yksityiskohteissa tai julkisissa pienemmissä esiintymistiloissa. 

Osaamme tehdä käyttöönottoja, ohjelmointeja ja vikaselvityksiä järjestelmän tiimoilta. Meillä on täysi Control4 tuki taustalla ja olemme Authorized Control4 dealer.

DMX

DMX on järjestelmänä käytössä usein esiintymislavoilla tai esiintymisteknologian yhtedessä. Julkisivuvalaistuksessa sitä käytetään myös. Meidän järjestelmissämme DMX on usein integroitu johonkin muuhun pääohjausjärjestelmään. Integraatiot ovat meille arkipäivää.

Zigbee

Zigbee on radio pohjainen mesh verkko, jota käytetään muun muassa Schneiderin Wiser laitteiden liittämiseen toisiinsa. Zigbee laitteita löytyy myös paljon itsenäisiä, muun muassa virtalähteitä tai RGB led virtalähteitä.

Osaamme liittää Zigbee laitteet tarvittaessa muihin vaialaistuksenohjaus järjestelmiin tai parittaa ne toimimaan itsenäisenä kokonaisuutena kytkimien tai muun ohjauksen kanssa.

Integraatiot

Erittäin usein järjestelmien tulee jutella keskenään, jotta niistä saadaan täysi hyöty irti. Usein järjestelmät eivät ymmärrä toisiaan ellei välissä ole meidän kaltaista tulkkia. 

Osaamme pikaisesti arvioida eri järjestelmien mahdollisuudet yhteen liittämiselle ja leipoa kaksi toisilleen vierasta bittiä saman pöydän ääreeen.

Sähkösuunnittelu

Kokemuksemme järjestelmien toiminnasta tarjoaa hyvät lähtökohdat suunnitella niiden toimintaa reaalimaailmassa sekä yhdessä keskenään. 

Voimme tehdä valaistustasojen laskentaan perustuvat valaistussuunnitelmat DiaLUXilla ja sähkökuvat CADilla. Näin varmistamme, että järjestelmän toimivan alusta asti.

Ota yhteyttä niin saat tarjouksen!

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.