Me palvelemme

Sykimme kasaan ammattitaidolla ja tehokkuudella pieniä ja keskisuuria rakennusprojekteja. 

Palveluvalikoimaamme kuuluu sähköurakoidne lisäksi Casambi, jäähdytysratkaisut, KNX, Dali, Sähkösuunnittelu, Wiser ja Control4.

Ota yhteyttä alta niin laitamme tarjouksen tulemaan!

Sähköurakointi

Yritykset ja teollisuus

Teollisuudelle olemme luotettava kumppani, joka rakentaa pitkäikäisiä tuotantolaitoksia joko tarkastetuilla laadukkailla asennuksilla tai tarkastetulla laadukkaalla koodilla. 

Kiinteistöt

Taloyhtiöiden urakat ja remontit onnistuvat kauttamme sujuvasti. Toimitamme palveluistamme mielellämme hallituksellenne tarjouksen. Remontit ovat myös tuttuja

rakentajat

Teemme rakennusvaiheen sähkötyöt työmaasähköistä luovutukseen. Olemme erikoistuneet omakotitalojen sekä pientaloyhtiöiden sähköurakoihin sekä autamaatiojärjestelmiin. Osaamme reagoida suunnitelmamuutoksiin ja teemme aina parhaamme.

Muutama syy valita meidät

Joustava kumppani

Olemme rakennuttajan joustava kumppani aikataulujen ja suunnitelmien suhteen. Kauttamme saatte kiinteistönne sähkösuunnitelmat sekä lisäksi koko kohteen urakoinnin

KNX ja DALI asennukset

Erikoisosaamistamme on automaatiojärjestelmien suunnittelu ja asennus. LED valaistuksen asentaminen ja kiinteistöautomaation osaava toteuttaminen on arkipäivää. Kauttamme saat myös valaistussuunnitelmat.

Vakuutettu ja vastuuntuntoinen

Toimintamme on vakuutettu. Tietomme löytyvät Luotettava kumppani verkostosta. Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijoiden liiton jäsen. Meillä on TUKESin S2 urakointioikeudet.

Ota yhteyttä niin saat tarjouksen!